WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

 

Sinds 2006 is ProSwimwear Ltd Europa's meest concurrerende online badkledingwinkel . Wij zijn gevestigd in het zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk en bieden een uiteenlopend assortiment aan in badkleding en accessoires.
Of u nu zwemt om uw conditie op peil te houden, in wedstrijdverband of gewoon voor de lol, het is ons doel om de zwemmer van goede spullen te voorzien.

 

Topmerken

De producten van ProSwimwear voor recreanten en professionals vinden hun weg over de hele wereld. Onze klanten vertrouwen op ProSwimwear als het om prijs-kwaliteitverhouding gaat. Daarbij wordt alles veilig en snel geleverd! U vindt bij ons alle bekende en minder bekende merken waaronder Speedo, Arena, TYR, FINIS, Jaked en Maru. Zwemmen is onze passie, en dankzij de combinatie van internationale leveranciers en een superieur aanbod bieden wij de laatste mode.

 

Concurrerend

Ons assortiment aan badkleding kent haast geen concurrentie. Met trots voeren wij Europa´s grootste aanbod aan wedstrijdzwemkleding.  Wij bieden de nieuwste technologie en topkwaliteit. U vindt de laatste badmode (zwempakken, zwembrillen en badmutsen) ten eerste bij ons.

 

Fitness en Training

ProSwimwear helpt fitness zwemmers, want zwemmen is de beste oefening die men zich kan w ensen. We willen iedereen aanmoedigen om te zwemmen, ongeacht het resultaat.


Om fitness zwemmers te ondersteunen hebben wij fantastische aanbiedingen op het gebied van long-life zwemkleding, uitstekende prijzen en een breed scala aan apparatuur en trainingshulpmiddelen.

 

Leren Zwemmen

Voor kinderen voldoen we aan elk aspect van hun zwemontwikkeling. Van de eerste stappen in het water tot het aansluiten bij de eerste lokale zwemclub. We bieden alle (zwem) apparatuur die ze nodig hebben in hun ontwikkeling !

 

Triathlon

Bij ProSwimwear zijn we enthousiast over alle zwemsporten. De afgelopen jaren hebben we triatleten ondersteund. Wij leveren een breed scala aan Triathlon wetsuits, -uitrusting en kleding tegen concurrerende prijzen. Zoek het perfecte wetsuit voor de volgende race. Koop de nieuwste zwembril of verwen jezelf met een nieuw tri-pak uit onze triathloncollectie voor man en vrouw.

 

In de afgelopen 10 jaar is het bedrijf aanzienlijk gegroeid. Daarom hebben we onlangs een tweede verdieping aan ons magazijn van ruim 1100 vierkante meter toegevoegd. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw favoriete producten op voorraad zijn en u op een volledige service kunt rekenen. Wij zijn toegewijd en bieden zwemmers de best mogelijke ervaring in onze web store.  

ProSwimwear Magazijn

ProSwimwear KantoorCustomer Services

ProSwimwear OfficeCustomer Services

ProSwimwear Magazijn 2Customer Services

ProSwimwear Magazijn

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.