WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

2XU

Filter
Shop By
WINKELOPTIES
Merk
Kleur
Geslacht
Leeftijdsgroep
Stijl
Materiaal
Wetsuit maat
Soort glas

2XU Compressie & Wetsuits

Als officiële 2XU verkoper heeft ProSwimwear het volledige 2XU wetsuit- en tri suit assortiment op voorraad, ontworpen om zwemmers te helpen harder te trainen, beter te presteren en sneller te herstellen.

Gevormd in Australië in 2005, is 2XU uitgegroeid van een specialist isch loop en triatlon merk tot een internationaal technisch sportkleding bedrijf. Het heeft een uitgebreid 2XU tri-suit en wetsuit-assortiment gebouwd en ontwikkeld, terwijl het baanbrekend is in een innovatieve collectie 2XU-compressie kleding voor training en herstel.

Het 2XU-compressie assortiment bestaat uit gespecialiseerde maillots

en tops die zwemmers en triatleten kunnen gebruiken om spierherstel tussen wedstrijden en zware trainingssessies te bevorderen.

Ons 2XU wetsuit assortiment biedt een enorme keuze aan gespecialiseerde zwem-wetsuits voor alle niveaus, variërend van beginnerspakken tot topsportpakken zoals het 2XU Propel Pro Wetsuit.

We hebben ook een verscheidenheid aan 2XU tri-pakken voor de fiets en loop elementen van triatlon. Net als de 2XU-wetsuits, zijn onze 2XU trisuits volgens de hoogste normen gemaakt en leveren uitstekende prestaties.

Daarnaast bevat onze 2XU-triatloncollectie ook alle essentiële accessoires die je nodig hebt op een wedstrijddag, van een zwembril voor open water en neopreen badmutsen tot overgangstassen en wedstrijdgordels.

Je zult altijd een uitstekende deal vinden in onze 2XU-verkoop, dus kijk nu voor al je triatlonbehoeften.

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.