WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

Adidas


adidas Zwemkleding

De drie strepen van adidas staan synoniem voor sportieve uitmuntendheid en hun uitgebreide assortiment adidas-zwemkleding is niet anders.

ProSwimwear is de officiële adidas-verkoper en heeft de volledige adidas-zwempakcollectie in voorraad met uitstekende keuzes voor alle leeftijden, maten en vaardigheden.

Voor de elite competitieve zwemmer heeft adidas een van de snelste wedstrijdzwempakken ooit gemaakt! De door FINA goedgekeurde Adidas Adizero-collectie met jammers en kneeskins is ontwikkeld om je wedstrijd-ervaring te verbeteren door het verminderen van weerstand en het ondersteunen van spieren door hi-tech compressie-eigenschappen.

Het is het wedstrijdzwempak bij uitstek voor olympische kampioenen zoals Ben Proud en, wat ontwerp betreft, is er echt niets anders zoals het unieke kriskras flikkerende, kleurrijke ontwerp van de Adizero XVI-badpak.

Adidas Zwemkleding gaat echter veel verder dan alleen wedstrijdzwemmen. Onze adidas-zwempakcollectie bevat honderden trainingszwempakken in alle kleuren en stijlen.

Mannen en jongens kunnen kiezen uit een enorme selectie van jammers, shorts, zwembroeken en slips, terwijl vrouwen en meisjes die op zoek zijn naar een adidas-zwemkostuum hun favoriete kleuren en ontwerpen kunnen kiezen.

Alle zwemkleding van adidas is gemaakt van de hoogste kwaliteit stof die je van dit merk mag verwachten, en daarom zijn ze zo'n populaire keuze voor training. Adidas-zwempakken zijn extreem duurzaam en chloorbestendig.

Ons assortiment adidas-zwemkleding voor dames en meisjes bevat ook fitness- en vrijetijdsopties. Als je op zoek bent naar een adidas bikiniset om op het strand of in het zwembad te dragen, ben je hier aan het juiste adres.

Naast adidas-zwemkleding voor het hele gezin hebben we ook een enorme collectie adidas-zwemaccessoires. Of je nu zwembrillen, badmutsen, trainingshulpmiddelen, handdoeken, waterflessen of tassen nodig hebt, begin nu met winkelen in onze adidas-zwemkledingwinkel om alles te vinden wat je nodig hebt.

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.