WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

Akron


WEDSTRIJDZWEMKLEDING:

Akron Zwemkleding

AKRON werd in 2005 opgericht door de Dell’Andrea-familie en tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar, Domenico Fioravanti. Gebruikmakend van hun gecombineerde liefde voor zwemmen en het Olympische succes van Fioravanti, heeft Akron als doel gesteld technische en comfortabele zwemkleding te maken, zodat je ‘als water’ kunt zijn.

Met de zwemkleding ontworpen en ontwikkeld in Italië met behulp van Fioravanti, kun je materialen van hoge kwaliteit, gedetailleerde functies en spannende kleuren verwachten! In onze Akron-winkel bij ProSwimwear vind je heel veel opties om uit te kiezen, met veel jammers voor mannen en jongens of zwempakken voor dames en meisjes.

De hoogwaardige zwemkleding van Akron beschikt over alle technische functies die je mag verwachten van de grote merken van het zwemmen. De Ultraskin- en Viper-collectie in de jammer voor heren en de kneeskin voor dames omvatten wedstrijd naadafwerkingen, waterafstotende behandeling voor hydrodynamica en een compacte stof voor geweldige compressie. Beide assortimenten zijn FINA-goedgekeurd, dus kunnen ze wat Akron-snelheid toevoegen aan je volgende zwemwedstrijd!

Je zult ook een volledig assortiment zwemuitrusting vinden die je nodig hebt voor het zwembad - of het nu competitief is of voor training. Het gevarieerde productassortiment van Akron voorziet in de behoeften van alle zwemmers, van beginners tot ervaren wedstrijdzwemmers. Zorg ervoor dat je volledig uitgerust bent met Akron's collectie brillen, zwemtassen en badmutsen!

Dus aarzel niet om wat Italiaanse stijl toe te voegen aan het zwemmen - gemaakt met Olympische ontwikkeling! Ontdek Akron vandaag en ‘wees als water’.

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.