WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

Aquarapid


WEDSTRIJDZWEMKLEDING:


ONTDEK MEER VAN AQUARAPID:

Aquarapid Zwemkleding

Aquarapid is trots op het ontwerpen van moderne en stijlvolle zwemkleding die tot de verbeelding van alle zwemmers zal spreken. Met meer dan 50 jaar ervaring is Aquarapid een ‘modern, toonaangevend merk dat naar zijn eigen toekomst kijkt en tegelijkertijd de waarden van zijn verleden koestert’.

Aquarapid zwemkleding heeft opvallende en kleurrijke ontwerpen, gemaakt van hoogwaardige Italiaanse stoffen. Deze chloorbestendige zwempakken zijn extreem duurzaam en comfortabel om te dragen, inclusief hun Topswim-collectie, en ideaal voor training. Een verscheidenheid aan zwemkleding en zwempakstijlen zijn beschikbaar in alle maten voor dames en meisjes, terwijl mannen en jongens kunnen kiezen uit een enorme selectie van jammers, slips en shorts.

Aquarapid zwemkleding is ook geschikt voor wedstrijdzwemmers die op zoek zijn naar een stijlvol wedstrijdpak. Hun assortiment AQRACE prestatiezwempakken zijn volledig goedgekeurd door FINA en ontworpen met elite zwemtechnologie bedoeld om records te breken en resultaten te behalen. Met ProSwimwear vindt u de nieuwste Aquarapid AQRACE-jammers voor heren zoals gedragen door Olympisch medaillewinnaar Laszlo Cseh; en kneeskins met open rug voor dames.

Om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften van zwemmers wordt voldaan, wordt de Aquarapid-collectie aangevuld met een uitstekende keuze aan zwembrillen, badmutsen, trainingshulpmiddelen en andere accessoires zoals badhanddoeken en oordoppen.

Dit Italiaanse merk heeft een uitgebreide variëteit aan zwemkleding en zwempakken gecreëerd om aan de behoeften van iedereen te voldoen, van vrijetijds- en fitnesszwemmers tot elite-wedstrijdzwemmers. Ontdek nu dit geweldige merk en begin hierboven met winkelen voor uw volgende Aquarapid-zwemset.

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.