WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

Dare2Tri

  • Dare2Tri
  • Dare2Tri

Dare2Tri is trots op het produceren van hoogwaardige wetsuits en triatlonuitrusting tegen betaalbare prijzen. Opgericht door Ironman en triatleet Alex de Boer in Nederland, heeft Dare2Tri materialen van de beste kwaliteit verzameld en de allernieuwste wetsuittechnologieën ontwikkeld om een uiterst comfortabel en krachtig triatlonpak te produceren. De kernprincipes van de Dare2Tri-wetsuitfilosofie zijn om het drijfvermogen, de zwempositie en flexibiliteit te verbeteren terwijl de duurzaamheid van lichaamswarmte wordt gemaximaliseerd. De Boer startte zijn eerste triatlonwetsuit en uitrusting zaak in 1995 en sindsdien heeft hij zijn persoonlijke wedstrijdbehoeften en -ervaring gebruikt om zijn eigen competitieve assortiment te ontwerpen en te ontwikkelen. De Dare2Tri-wetsuitcollectie bestaat uit een assortiment pakken voor alle leeftijden en capaciteiten, van beginnersniveau tot aan topsportpakken. Hun assortiment accessoires omvat badmutsen, wedstrijdgordels, overgangsrugzakken en meer.

Filter
Shop By
WINKELOPTIES
Merk
Kleur
Geslacht
Leeftijdsgroep
Goedkeuring
Stijl
Materiaal
Wetsuit maat

Dare2Tri Wetsuit & Accessoires Winkel

Dare2Tri is trots op het produceren van hoogwaardige wetsuits en triatlonuitrusting tegen betaalbare prijzen.

Opgericht door Ironman en triatleet Alex de Boer in Nederland, heeft Dare2Tri materialen van de beste kwaliteit verzameld en de allernieuwste wetsuittechnologieën ontwikkeld om een uiterst comfortabel en krachtig triatlonpak te produceren.

De kernprincipes van de Dare2Tri-wetsuitfilosofie zijn om het drijfvermogen, de zwempositie en flexibiliteit te verbeteren terwijl de duurzaamheid van lichaamswarmte wordt gemaximaliseerd.

De Boer startte zijn eerste triatlonwetsuit en uitrusting zaak in 1995 en sindsdien heeft hij zijn persoonlijke wedstrijdbehoeften en -ervaring gebruikt om zijn eigen competitieve assortiment te ontwerpen en te ontwikkelen.

De Dare2Tri-wetsuitcollectie bestaat uit een assortiment pakken voor alle leeftijden en capaciteiten, van beginnersniveau tot aan topsportpakken. Hun assortiment accessoires omvat badmutsen, wedstrijdgordels, overgangsrugzakken en meer.

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.