WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

FunAqua

Filter
Shop By
WINKELOPTIES
Merk
Kleur
Geslacht
Leeftijdsgroep
Stijl
Materiaal

FunAqua zwemkleding

     Geef het zwemmen een boost!

FunAqua is je nieuwe beste vriend om mee te nemen naar het zwembad, met kleuren en ontwerpen die funky, cool en uniek zijn. FunAqua wordt exclusief verkocht bij ProSwimwear en het assortiment heeft een grote verscheidenheid aan producten! Dit omvat jammers en zwembroeken voor heren en jongens, en zwem kostuums voor dames en meisjes.

FunAqua is ontworpen met jou in gedachten en is volledig chloorbestendig en volledig gevoerd. Gemaakt van comfortabele Italiaanse stof en uitgedost met de nieuwste technologie van zwemkleding, zul je niet alleen stoer zijn en opvallen in de menigte, maar kun je ook naar beste vermogen zwemmen.

Het feit dat deze zwempakken zijn gemaakt van kleurintensief chloorbestendig polyester, zorgt er niet alleen voor dat je funky zwemkleding een lange levensduur heeft, maar ook dat het sneldrogend en ademend is. FunAqua heeft aan alles gedacht om je duik te verheffen - dit alles zodat jij dat niet hoeft te doen!

Dit heldere en sprankelende assortiment biedt stoere looks, briljante kwaliteit, comfortabele pasvorm en de beste zwemtechnologie voor competitieve atleten, toegewijde trainers of voor plezier en fitness in het zwembad. Wacht niet langer – Geef het zwemmen vandaag nog een boost!

Haal het meeste uit je tijd in het zwembad met ons geweldige assortiment zwemuitrusting en accessoires bij ProSwimwear. Of je nu met een team traint of voor je plezier zwemt, onze complete collectie zwembrillen, zwemtassen en badmutsen biedt je het volledige pakket!

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.