MP Michael Phelps


WEDSTRIJDZWEMKLEDING:

Michael Phelps Zwemkleding

Het indrukwekkende MP Michael Phelps zwemkledingassortiment is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen de Olympische zwemlegende en het wereldwijde zwemmerk Aqua Sphere.

Phelps won een ongelooflijke 23 Olympische gouden medailles en 26 wereldtitels tijdens een prachtige carrière in het zwembad, maar zijn pensioen heeft zijn passie voor het groeien van de sport zeker niet gestopt.

Hij heeft samengewerkt met de langdurige coach Bob Bowman en Aqua Sphere om het nieuwe merk MP-zwemkleding te creëren.

Het paradepaardje in het Michael Phelps zwemkledingassortiment is het XPRESSO wedstrijdzwempak. Verkrijgbaar als jammers of knieepakken, dit FINA-goedgekeurde wedstrijdzwempak is voorzien van hydrodynamische stoffen, gelijmde naden en aqua-kerncompressie om de prestaties en flexibiliteit aanzienlijk te verbeteren.

Maar er is veel meer voor deze Michael Phelps-pakken dan alleen wedstrijdzwemmen. Het merk MP zwemkleding is gericht op zwemmers van alle niveaus en beschikt over een enorme keuze aan fitness- en trainingspakken van MP Swim.

Als je op zoek bent naar een Michael Phelps-zwemkostuum, we hebben meer dan 30 dames zwempakken, met een reeks kleurrijke ontwerpen en stijlen. We hebben ook 50+ MP Swim jammers, slips en zwemshorts voor heren.

Deze Michael Phelps zwempakken zijn allemaal gemaakt van technologisch geavanceerde, ademende en ultra chloorbestendige Aqua Infinity-stof. Elke heldere en kleurrijke afdruk is gekozen door Michael zelf.

Naast het ontwikkelen van de zwemkledinglijn van Michael Phelps hebben Phelps en Bowman ook een indrukwekkende collectie MP-zwembril, badmutsen en trainingshulpmiddelen ontwikkeld om zwemmers van alle niveaus te helpen.

Wij zijn je nummer 1 Michael Phelps zwemkleding-winkel in het Verenigd Koninkrijk en hebben het hele MP Swim-assortiment op voorraad tegen aantrekkelijke prijzen. Begin nu met winkelen!

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.