WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

Orca

Orca Wetsuits

Orca werd in 1993 in Auckland, Nieuw-Zeeland, door Scott Unsworth opgericht. Hij nam de beslissing om zijn eigen wetsuits te ontwerpen en te maken omdat hij ontdekte dat traditionele duikpakken niet bijzonder goed waren om in te zwemmen.

Door baanbrekende ontwerpen en zwemmergerichte producten heeft Orca de afgelopen decennia een wereldwijde naam weten te maken. Van triatleten, tot wilde zwemmers en zwemclubs in open water, veel zwemmers kiezen nu Orca voor hun avonturen in de buitenlucht!

U vindt triathlon-wetsuits, SwimRun wetsuits en nog veel meer van de Orca-reeks. Van beginner tot expert, er is ook een zwemwetsuit voor elk vaardigheidsniveau. Afgezien van het hoofdaanbod zwemmer & s-pakjes, is er ook een groot aanbod aan zwemaccessoires, zwembrillen en meer! Werk aan je lijn en verbeter je tijden bij je volgende tri of open water zwemmen evenement met hun zwemtrainingsmateriaal waaronder Orka kickboards, trekboeien en handpeddels.

Daar is ook het nieuwe assortiment Orca SwimRun-wetsuits voor degenen die deelnemen aan de groeiende avonturensport. Als je er nog niet van hebt gehoord (waar ben je geweest?), Is SwimRun een evenement waarbij deelnemers tussen groepen eilanden zwemmen en (grappig genoeg) zwemmen. Anders dan & ldquo; Aquathlon; evenementen waarbij de zwemmer slechts één keer het water in gaat, wisselen de deelnemers in SwimRun verschillende keren tussen zwemmen en rennen terwijl ze proberen het woeste terrein te doorkruisen en de eindstreep halen. Vaak gedaan in teams van twee, begon SwimRun in Scandinavië en is snel in populariteit gegroeid. Er zijn nu evenementen over de hele wereld en iedereen is enthousiast om deel te nemen. Zorg dat je bent uitgerust met de nieuwste SwimRun-wetsuits, plus alle accessoires die je nodig hebt voor je training en op racedag hier bij ProSwimwear!

Orka sponsort een aantal topatleten waaronder Sebastian Kienle, Andrew Starykowicz, Åsa Lundström, Dani Molina, Albert Moreno, Sophie Corbidge, Bruno Pais, Jon Erguin, Sophia Saller, Roger Serrano, Peru Alfaro, Simon Cochrane, Alessandro Fabian, Mike Phillips, Cesc Godoy, Sam Betten, Natalie Seymour, Ruben Ruzafa, Sebastian Najmowicz, Paweł Najmowicz, Seppe Odeyn, Caroline Livesey, Vicente Hernandez, Tamara Gomez.

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.