Phelps Wedstrijdzwemkleding

6 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction
 1. Phelps Meiden MPULSE Kneeskin - Zwart

  € 103,67
  SNEL BEKIJKEN
 2. Phelps Dames MPULSE Kneeskin - Zwart

  € 103,67
  SNEL BEKIJKEN
 3. Phelps Jongens MPULSE Zwembroeken - Zwart

  € 73,11
  SNEL BEKIJKEN
 4. Phelps Heren MPULSE Zwembroeken - Zwart

  € 77,48
  SNEL BEKIJKEN
 5. Phelps Dames Matrix Open Back Kneesuits - Zwart

  € 534,79
  SNEL BEKIJKEN
 6. Phelps Heren Matrix Zwembroeken - Zwart

  € 327,42
  SNEL BEKIJKEN

6 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction

Phelps Matrix Wedstrijdpakken

Van een van 's werelds grootste atleten en Olympiërs, Michael Phelps, komt ‘Phelps’ zwemkleding. De Matrix-wedstrijdpakken van Phelps vertegenwoordigen een belangrijke marquee-release voor het merk (voorheen MP), en de eerste onder hun bijgewerkte bedrijfsnaam. Met de expertkennis en vakmanschap van de superster-zwemmer zelf, zijn de Matrix-wedstrijdpakken een reeks hoogwaardige zwempakken gericht op zwemmen in de topklasse.

Het Matrix-assortiment is volledig FINA-goedgekeurd voor wedstrijdgebruik en zit vol met uitstekende technische functies zoals aangepaste compressie, Exo-Core-technologie en een duurzaam tapesysteem. De Matrix-pakken zijn verkrijgbaar in jammers voor heren en kneeskins voor dames en zijn speciaal gemaakt voor een eerste plaats op het podium.

Het innovatieve ontwerp en de constructie binnenin het pak omvat Adapted Compression, een exclusief weefsel dat wordt gebruikt om trillingen en turbulentie te beheersen wanneer u zich een weg baant door het water. De Matrix is ​​voorzien van Exo-Core-technologie, waarbij twee stoffen worden gebruikt om optimale beweging en compressie tijdens het zwemmen te garanderen. Een uniek Sustaining Tape-systeem wordt ook toegepast op de wedstrijdpakken. Deze omringende axis tape verhoogt het drijfvermogen en bevordert een effectieve zwempositie. Ten slotte heeft de Matrix-collectie uitstekende waterafstotende eigenschappen die zorgen voor minimale absorptie tijdens het zwemmen, zodat u licht en snel blijft.

De Matrix wedstrijdpakken zijn gemaakt door de grootste zwemmer ooit, om ervoor te zorgen dat u uw beste zwemprestaties kunt bereiken. Met grootse plannen om golven te maken in het topklasse-zwemmen, is het ‘Phelps’ Matrix-assortiment een teken van de toekomst - met geweldige kwaliteit en briljante wedstrijd-functies.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.