WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

TYR

WEDSTRIJDZWEMKLEDING:

Filter
Shop By
WINKELOPTIES
Type Racepak
Merk
Kleur
Geslacht
Leeftijdsgroep
Goedkeuring
Stijl
Materiaal
Wetsuit maat
Paddle maat
Soort glas
Shoe Size

TYR Zwemkleding

TYR zwemleding staat 'altijd vooraan' volgens de slogan van het Amerikaanse bedrijf, en het is zeker te zeggen dat TYR badpakken hun waarde hebben bewezen naast de beste ter wereld.

In de afgelopen 30 jaar is het Amerikaanse bedrijf uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken in de zwem-en triatlonscene.

De populariteit van TYR-badkleding is te danken aan het vermogen van het merk om hi-tech en innovatieve functies te combineren met opvallende opvallende patronen en ontwerpen. TYR zwemkleding duwt je niet alleen om je beste tijd te zwemmen, ze zorgen er ook voor dat je er goed uitziet.

TYR zwemkleding en stoorzenders maken gebruik van de nieuwste hydrosphere-technologie waarbij water de stof omringt in plaats van verzadigd. Dit resulteert in een lichter en sneller racekostuum.

ProSwimwear is er trots op een TYR-badkleding in het Verenigd Koninkrijk te zijn, waarbij het merk ongelooflijk populair wordt onder zwemmers - niet alleen voor de concurrerende badpakken, maar ook voor het indrukwekkende assortiment accessoires.

TYR-zwemtassen zijn een must-have voor aan het zwembad, terwijl TYR-zwembrillen een populaire keuze worden onder wedstrijdzwemmers vanwege hun onopvallende ontwerp en gespiegelde lenzen.

Het TYR badmode-assortiment stopt niet bij het zwembad. Het is ook een triatlonspecialist, met een volledige keuze aan tri-wetsuits van de hoogste kwaliteit en open wateraccessoires.

Dus bezoek ProSwimwear, uw nummer één TYR UK online winkel, en geniet van alles wat u nodig hebt om uw beste prestaties ooit te produceren.

© 2022 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.