Wetsuit Zwempakken


Als het een triatlon wetsuit u na, in voorraad hebben we alle toonaangevende merken zoals HUUB, HEAD, TYR, Arena, Speedo, Blueseventy, Mad Wave, Orca, Aqua Sphere en nog veel meer.

Deze tri pakken zijn gemaakt volgens de hoogste specificaties met de nieuwste technische functies, een combinatie van flexibiliteit en comfort met als doel het verbeteren van uw snelheid en stijl in het water.

We hebben ook specialist wetsuits voor open water zwemmen, die zijn ontworpen om je warm, comfortabel en gestroomlijnd te houden tijdens het zwemmen in de zee of het meer, en een volledige reeks van SwimRun wetsuits dat zwemmen en hardlopen prestaties te combineren.

Alle merken hebben mannen, vrouwen en kinderen wetsuit varieert verkrijgbaar in alle maten, samen met een uitgebreide keuze aan bril en open water accessoires zoals thermische bivakmutsen, thermische zwemmen sokken, zwemmen handschoenen, ras riemen, timing chip riemen, overgang rugzakken en meer .

Onze online wetsuit outlet biedt een van de grootste assortimenten in het Verenigd Koninkrijk en Europa, dus, ongeacht uw open water zwemmen uitdaging, zullen we het pak voor u hebben.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.